Ayvalık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İle Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ortaklığı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı Kapsamında Hazırlanan “ Ayvalık “ da faaliyet gösteren esnaflara yönelik ISO 22000 Gıda Güvenliği ve HACCP Temel Eğitim ile Farkındalığın Artırılması Projesi Ayvalık Esnafının yoğun ilgisi ve GMKA Finansörlüğü ile 14 Şubat 2017 tarihinde Cunda Uygulama Otelinde başlamıştır. Ayvalık İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet UYSAL 14-17 Şubat tarihleri arasında 4 gün sürecek olan eğitim ile Ayvalık esnafının farkındalık düzeyinin artırılarak aynı zamanda turizm bölgesi olan ilçemizde esnafın bilgi/beceri ve eğitim kapasitesinin artırılarak Güvenli Gıda üretim ve tüketiminin sürekliliğinin ve kalıcılığın sağlanmasını hedefledikleri, ayrıca Ayvalık İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Ayvalık için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini, Ayvalık İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet UYSAL, esnafların sürekli olarak gelişime ihtiyaç duyduğunu, artan rekabet koşulları ve tüketici bilincinin sürekli olarak artması ile yerli ve yabancı turistlerin beklentilerinin de değiştiğini, düzenlenen eğitimlerin Ayvalık halkı ve misafirlerinin daha sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmelerine katkıda bulunacağını, Ayvalık İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet UYSAL “ Güvenilir Gıda Tüketmek Hepimizin Hakkı “ diyerek Güney Marmara Kalkınma Ajansının projelerine desteği için teşekkür etti. 
 
İSAY2 Galeri